Timebeskrivelse.

Sirkel

God gammeldags sirkeltrening som er stasjonsbasert. Intervalltrening med både styrke og kondisjon.

Personlig Trener

Hjelp til selvhjelp, hvis du ønsker en» flying start» så anbefales det en personlig trener. Denne varer i 55 min og koster 699,- ekstra. Full prisliste via siden Personlig-Trener

Krønsj Mix

En rotasjonstime hvor instruktøren står fritt til å velge type kondisjonstime, timen avsluttes med en styrkedel.

Krønsj Fønk

Er du glad i å danse og ikke redd for å bli svett er dette timen for deg. Ingen vanskelige trinn og tellinger, her er det bevegelsen som teller. Danseteknikker hentet fra hip hop, ragga, street og house inspirerer til rytmeforståelse og fokus på utfordrene bevegelser. Slipp deg løs og ”shake it”.

Spinn Lett

Spinning så enkel at du kan ta med mannen. 45min varighet.

Styrke/Spinning

Styrke i sirkel 35min for deretter kjøre sykkel i 35min.Perfekt treningsform,bygg muskler for fremtiden og brenn fett for nuet.

Krønsj Low

Intervallpreget kondisjonstime med lav intensitet. 30 min kondisjon, 20 min styrke, 10 min strekk og avspenning. Enkle, men tøffe bevegelser, og en pulsstruktur som gir god kondisjonseffekt.

Krønsj Move

Tøffe bevegelser som får deg til å svette og smile. 45 min kondisjon, 5 min styrke, 10 min utstrekking. Ulike former utfordrer til magedans hip-hop, street, funk, røffe bevegelser.

Spinning 60

Sykling i 60 min i forskjellige profiler.

Krønsj High

Intervallpreget kondisjonstime med høy intensitet. 50 min kondisjon, innebygget styrke, 10 min strekk og avspenning. Enkle, men tøffe bevegelser, og en pulsstruktur som gir god kondisjonseffekt.

Yoga

En treningsform for hele mennesket. Det handler om å leve et liv i balanse, ved å styrke kropp, sjel og sinn. Oppsett vil passe for alle og en setter sine grenser ut i fra egen kapasitet og instruktørens anbefaling, hvorav kroppen brukes som verktøy – vi stiller med matter.