Vi holder senteret midlertidig stengt!
Medlemskap som holdes aktiv og ikke avsluttes i denne perioden. vil kompenseres i form av stoppet fakturatrekk 20.04.2020 og vil ikke bli belastet for fremtidige trekk før senteret er åpent igjen. 

Etter oppdatert pålegg fra myndigheten holdes Trimeriet stengt frem til 13.04.20 i forbindelse med å gjøre vårt bidrag for å være med å bekjempe spredningen av covid-19, noe vi har full forståelse for og håper at dere også forstår.

Vi ber om at dere ikke stopper/avslutter medlemskapet, slik at vi alle har et senter å komme tilbake til når situasjonen roer seg. Samtidig som vi ønsker å kunne holde våre lave priser.

For ytterligere spørsmål se gjerne spørsmål og svar nedenfor, eller ta kontakt så vil vi besvare så fort det lar seg gjøre.

Spørsmål og svar:

Hva dette betyr for deg som er medlem ved Trimeriet Bikubå?

Ditt medlemskap settes automatisk på vent i denne perioden. Det betyr at du som medlem ikke skal gjøre noe aktivt i form av å stoppe/slette krav som er sendt til forfall.

Oppdaterting:
Faktura med forfall i april (20.04) vil vi stoppe for alle medlemmer med løpende medlemskap.

Når kan jeg trene igjen?

Senteret er stengt til og med 13.04.20. Vi vil holde dere oppdatert på denne siden for eventuelle nyheter eller endringer.

Hva kan jeg bidra med for å støtte Trimeriet?

Det aller beste du kan gjøre for Trimeriet er å ikke si opp ditt medlemskap. Vi vil gjøre det vi kan for å ivareta deg og dine interesser, samtidig som vi gjør det vi makter for at dere skal ha et senter å komme tilbake til når dette er over.

Siden er sist oppdatert 03.04.2020 kl 14:39