Timebeskrivelse.

STEP

Step er en fengende time hvor en bruker stepkassen. Pulsen stiger i takt med varierte trinn og trinnkombinasjoner, forbrenningen settes i høygir og en toner legger,lår og rumpe. Dette er en effektiv time som tilpasses slik at alle henger med.

Visste du at du kommer godt over 5000 steg/trinn i løpet av en steptime? Kom og prøv!

Zumba

Brenn kalorier uten engang å merke det!
Her vil en ha det gøy med dans og bevegelser, til fengende latinamerikansk musikk. Alle danseglade vil oppleve en kombinasjon av cardio, balanse og fleksibilitet med høy treningseffekt. Timen avsluttes med fokus på kjernemuskulaturen i form av mage og ryggøvelser.
Denne vil passe utmerket for alle danseglade sjeler.

Høy puls/Styrke

En røff kondisjonstime som utfordrer, gir styrke og utholdenhet. Timen består av intervaller og kombinerer styrke, stabilisering- og kondisjonsøvelser til energisk musikk.

Timen er enkel og følge, men er utmattende, styrker hjertet, brenner kalorier og gir en komplett kondisjonsøkt i kombinasjon med styrke.  Høypuls passer for alle som vil ha resultater av treningen og som liker å gi det lille ekstra. Skulle det vært lenge siden en har trent, instrueres det i alternative øvelser gjennom timen.

MRL/Styrke

Dette er timen som fokuserer på mage, rumpe, lår og ikke minst kjernemuskulaturen. Den gir også muligheter for større variasjon, med eller uten step og med funksjonelle styrkeøvelser som passer for
alle. Instruktøren legger opp til variert bruk av utstyr og egen kroppsvekt, samt fokus på kvalitet i gjennomføring av øvelsene.

Pilates

Yogainspirert treningsform som kombinerer styrke og bevegelighet med fokus på konsentrasjon, balanse og pust. Her vil hele kroppen være involvert, med hovedvekt på kjernemuskulaturen.
Timen passer for alle.

Yoga

En treningsform for hele mennesket. Det handler om å leve et liv i balanse, ved å styrke kropp, sjel og sinn. Oppsett vil passe for alle og en setter sine grenser ut i fra egen kapasitet og instruktørens anbefaling, hvorav kroppen brukes som verktøy – vi stiller med matter.

MRL/Styrke

Styrketime hvor en bruker kroppen og/eller forskjellig utstyr for å styrke hele kroppen. Her vil det være varierte, enkle øvelser hvor en selv regulerer tyngde/motstand og legges dermed opp til å passe for alle nivå.

Sirkel

God gammeldags sirkeltrening som er stasjonsbasert intervalltrening, med både styrke og kondisjon.

Spinning

Sykling i 60 minutter i ulike profiler, både høyt og lavt tempo. Du spinner sammen med andre og velger selv hvor hardt du ønsker å kjøre i den aktuelle timen. Spinning gir effekt både på kondisjon og hjertet.