Spørsmål og svar.

1) Medlemskap og innmelding
Vi har medlemskap med og uten binding, til henholdsvis kr 299 og kr 349 per måned.
For medlemskap uten binding påløper en måneds oppsigelsestid.
Innmelding kan gjennomføres via vår bli medlem side, eller per kontor i resepsjonstiden.
Aldersgrense for trening er 15 år.

2) Senteret og tilbud
Det følger med en veiledningstime ved innmelding, hvor det gjennomgås apparater og settes opp et skreddersydd program. Dette kan avtales via e-post eller ved å ta kontakt i resepsjon.

Senteret har skap for oppbevaring, her anbefales det å ta med seg egen hengelås og låse vekk verdisaker under treningsøkten.

3) Adgang
Senteret er tilgjengelig med bruk av nøkkelkort hele døgnet, hele året.
Ved innmelding på nett vil medlemskapet være aktivt med en gang, hvorav det mottas kode
per e-post som vil fungere til og med neste resepsjonstid, slik at en får tid til å hente sitt adgangskort.
Venner familie kan ikke bruke ditt medlemskort, misbruk av kort blir sperret og bøtelagt.

3.1 Prøvetime kan gjennomføres i resepsjonstiden ved å signere seg inn via resepsjon.

5) Gruppetimer
Det er ingen booking på gruppetimer, her møter en opp før timestart. Timeplan holdes oppdatert via vår app samt hjemmesiden timeplan.
Gruppetimer er inkludert i alle våre medlemskap.

4) Tap av adgangskort og endring av adresse
Ved tap av adgangskort skal dette rapporteres per mail til senterleder, sandnes@trimeriet.com slik at dette blir sperret. Nytt kort vil kunne registreres fra og med neste resepsjonstid.
Endring av adresse gis beskjed per e-post.

7) Betaling
Ved innmelding på nett gjennomføres første betaling via kortnummer og en får videre lenke for opprettelse av avtalegiro. Automatisk betaling via avtalegiro er anbefalt betalingsmåte, hvorav det ikke sendes ut papirfaktura med pålydende papirfakturagebyr.
Skulle en motta betalingspåminnelse per tekstmelding anbefales det å betale denne, om en mener denne allerede er betalt vil en kunne sjekke egne betalinger samt kontakte betjeningen i resepsjonstid eller per e-post.

8) Hygiene
Det forventes at en bruker innesko og rent treningstøy, samt håndkle og bruk av sprayflasker som er taktisk plassert over hele senteret slik at vi holder hygienen. I henhold til kleskode er det ikke tillatt å trene i bar overkropp, kun iført hotpants og sports-bh for kvinner eller singlet for menn.

9) Barnepass
Grunnet sikkerhet er det ikke tillatt å ta med seg barn på trening, nedre aldersgrense er 15 år på senteret. Vi tilbyr dessverre ikke barnepass på våre senter.

10) Dokumentasjon
Om en har behov for kvittering, besøkslogg eller lignende kan senteret kontaktes per resepsjon eller e-post. Annen personvernsinformasjon finnes her.

10) Utmelding
Utmelding skal skje skriftlig via e-post til sandnes@trimeriet.com, her vil en motta bekreftelse innen neste resepsjonstid. Om en ikke har e-post vil senteret kunne kontaktes for gjennomføring av alternativ skriftlig oppsigelse via skjema. Oppsigelsestid følger av kontraktbetingelsene.